Zeefdruk

Door middel van zeefdruk is bedrukking van bijna alle materialen mogelijk. Bosman bedrukt, om maar eens een paar voorbeelden te noemen, Trespa, aluminium, kunststoffen, zeildoek, kortom bijna alles waar u maar een tekst of afbeelding op zou willen hebben. Om een goede hechting van de inkt op de ondergrond te verkrijgen hebben wij verschillende inktprodukten, naast plaatmateriaal, op voorraad waardoor wij in staat zijn een goed product te leveren met een korte levertijd.

Vinylstickers; chroomstickers; intypbare stickers; achter-glas-stickers; machineplaatjes; magneetstickers; posterdruk; bordbedrukking.

Zie ook ons produkt > STICKERS

Tekst website Bosman Letters & Reklame B.V.

[ homepage ] [ introductie ] [ contact ons ] [ webshop ]

[ Autorbelettering ][ Autoreklame ][ Autoreclame ][ Badges ][ Belettering ][ Bewegwijzering ][ Displays ]
[ Doosletters ][ Folderhouders ] [ Fullcolour ] [ Gevelletters ][ Gevelreclame ][ Graveerwerk ][ Lichtbakken ]
[ Lichtreclame ][ Magnetische folie ][ Naamplaten ] [ Neon ][Pictogrammen ][ Plaatmateriaal ]
[ Raambelettering ][ Raamreklame ][ Raamreclame ][ Reclameborden ][ Sandwichborden ]
[ Spandoeken ][ Stickers ][ Vitrinekasten ][ Zeefdruk ][ Zelfklevendelogos ][ Zelfklevendeteksten ][ Zuilen ]

Deze website is eigendom van bosman letters & reklame B.V. Adres: Kiotoweg 349, 3047 BG, Rotterdam. Tel: 010-411 99 99  Fax: 010-412 34 51 De eigenaar van deze site streeft ernaar de informatie van deze site zo correct mogelijk en up-to-date weer te geven. Zij is echter niet aansprakelijk te stellen voor onduidelijkheden en of foutieve informatie.  © bosman letters & reklame B.V. 1998-2014  All rights reserved.