Fullcolour

Bosman Letters & Reklame maakt in eigen atelier full colourafbeeldingen die toepasbaar zijn in stands, op auto's, op borden, tegen etalageramen, gevels en vult u maar in. Dit nieuwe product is met name voor buitengebruik uitermate geschikt. De combinatie van inkt, vinyl en speciale hardware-componenten maakt dat Bosman Letters & Reklame u een fenomenaal en duurzaam fraai 'plaatje' aan kan bieden.

WEERBESTENDIGHEID: de duurzaamheid van de afbeelding is bij buiten-toepassing, dankzij de er op aangebrachte hoogwaardige pigment-inkten (op waterbasis), voor meer jaren te garanderen. De door u gewenste f.c. afbeeldingen zijn natuurlijk ook op papier of dun kunststof aan te brengen indien weerbestendigheid geen rol hoeft te spelen, zoals beurspresentaties of andere promotionele activiteiten.

AFMETINGEN:
de afmetingen zijn in feite onbeperkt. De afbeeldingen zijn bij grote formaten zonder beeldverlies aan elkaar te zetten. U kunt dus niet alleen een plaatje op posterformaat laten maken, maar ook een afbeelding van bijvoorbeeld 3x3 meter!

OPMAAK: Aanlevering van uw specifieke afbeelding kan op disk, met dia, foto, of artist-impression. Bosman heeft echter ook een scala aan f.c. beelden in zijn bestand. Benieuwd naar prijzen? Veelal kunnen wij u telefonisch direct een prijs noemen.

 

Tekst website Bosman Letters & Reklame B.V.

[ homepage ] [ introductie ] [ contact ons ] [ webshop ]

[ Autorbelettering ][ Autoreklame ][ Autoreclame ][ Badges ][ Belettering ][ Bewegwijzering ][ Displays ]
[ Doosletters ][ Folderhouders ] [ Fullcolour ] [ Gevelletters ][ Gevelreclame ][ Graveerwerk ][ Lichtbakken ]
[ Lichtreclame ][ Magnetische folie ][ Naamplaten ] [ Neon ][Pictogrammen ][ Plaatmateriaal ]
[ Raambelettering ][ Raamreklame ][ Raamreclame ][ Reclameborden ][ Sandwichborden ]
[ Spandoeken ][ Stickers ][ Vitrinekasten ][ Zeefdruk ][ Zelfklevendelogos ][ Zelfklevendeteksten ][ Zuilen ]

Deze website is eigendom van bosman letters & reklame B.V. Adres: Kiotoweg 349, 3047 BG, Rotterdam. Tel: 010-411 99 99  Fax: 010-412 34 51 De eigenaar van deze site streeft ernaar de informatie van deze site zo correct mogelijk en up-to-date weer te geven. Zij is echter niet aansprakelijk te stellen voor onduidelijkheden en of foutieve informatie.  © bosman letters & reklame B.V. 1998-2014  All rights reserved.